jaan
15

UUED KOMPAKTLAADURID!www

UUED KVALITEETSED TELESKOOBIGA KOMPAKTLAADURID ÜLISOODSA HINNAGA!

2019. kevadel toob MASSIN häid uudiseid kõigile neile, kes vajavad kvaliteetset ja kompaktset teleskooplaadurit, aga mõistliku hinnaga.
TAIAN on Hiina laaduritootja, kes valmistab korralikke töömasinaid kvaliteetsetest Jaapani ja Lääne komponentidest – Kubota ja Yanmar diiselmootorid, Itaalia pumbad ning hüdrojagajad jne.

Valikus on 3 kompaktlaadurit DY620, DY840 ja DY1150 tõstejõuga alates 800 kuni 1800 kg.
Kasutatud on täishüdrostaatilist ülekannet, neliveo kindlustavad 4 rattamootorit, diferentsiaali lukustamise võimalusega.
DY840 ja DY1150 on varustatud 3 pumbaga, millest kahte on vajadusel võimalik lülitada tööle koos,

saavutades sellega summaarse hüdrotootlikkuse kuni 82 l/min.

Teleskoobi juhtimine nagu ka tööhüdraulika lülitamine toimub elektriliselt, nuppudega joystickil. Paralleeltõste, suurematel ka ujuvasend juba standardvarustuses.
Tööhüdraulika on varustatud õlijahutiga, mis võimaldab jätkuvat tööd muruniitja, tänavaharja, lumepuhuri vmt seadmega.

Masinad on sellise raamilahendusega, mille puhul juhi töökoht paikneb esiraamil, mis peaks Eesti laadurikasutajatele eriti harjumuspärane olema (sarnaneb Avanti ja Multione lahendusega).

Kõigil mudelitel on standardvarustuses mootori elektriline eelsoojendus, sõidutuled, lisaraskused, kopp ja töövahendi kiirlukustus, kaks suuremat mudelit on saadaval ka köetava kabiiniga.

Lisavarustuses on muuhulgas tagumine 3-punkti ühendus, mis võimaldab muuta laaduri omamoodi multifunktsionaalseks traktoriks.

Hinnad alates 12 990 + km.

Masinad saabuvad eeldatavalt aprillis 2019.
Eelbroneerimine on alanud!

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: